Awesome Image

35

Jaren ervaring in de zorg

Over ons

Ons doel is de beste mogelijke zorg te verlenen op de manier dat de cliënt wenst.

Wij zijn Melanie en Kina, en samen hebben wij meer dan 35+ jaren ervaring in de zorg. Wij zijn professionele, gediplomeerde verpleegkundigen die cliënten de zorg geven die zij nodig hebben. Door de jarenlange ervaring hebben we besloten om zelf een kleine thuiszorgorganisatie op te zetten om meer te richten op de persoonlijke zorg, omdat we merkten dat binnen de kaders van de wet- en regelgeving de grote organisatie de tijdsdruk de overhand nam.

Altijd een
vertrouwd gevoel

Wij kennen
onze cliënten

Awesome Image
Over Melanie

‘Omgaan met mensen is mijn passie. Mijn benadering is om eerst naar de persoon te kijken en dan pas naar de ziekte, om ervoor te zorgen dat de cliënt zo prettig mogelijk kan leven met de juiste ondersteuning.’

Met 35 jaar ervaring in de zorg, inclusief leiderschapsrollen in verpleeghuizen en managementopleidingen, ben ik gepassioneerd over de juiste zorgverlening en coördinatie. Mijn achtergrond omvat zowel verpleeghuizen als thuiszorg, waardoor ik vertrouwd ben met diverse zorgaspecten, van somatische aandoeningen tot dementie. Na het behalen van mijn ziekenzorgdiploma in 1989 heb ik mijn kennis uitgebreid via de verpleegkundige opleidingen, inclusief een HBO-opleiding Verpleegkunde.

Over Kina

‘Het nauwe contact met cliënten en hun families stelt me in staat de zorg nog beter af te stemmen op hun behoeften. Ik vind het fijn om bij mensen thuis te komen en hen in hun vertrouwde omgeving de benodigde zorg te bieden.’

 

Met 26 jaar ervaring in de zorg, begon mijn carrière in 1994 als sociaalpedagogisch werker, gespecialiseerd in de zorg voor verstandelijk gehandicapten. Na het voltooien van mijn vooropleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening in 1999, koos ik voor de opleiding verpleegkunde vanwege mijn voorliefde voor direct contact met mensen. Als verpleegkundige in een verpleeghuis behandelde ik diverse afdelingen en zorgtypen, van revalidatie tot zorg voor ouderen met dementie, somatische aandoeningen en de ziekte van Parkinson. Sinds 2013 werk ik al 7 jaar als medisch verpleegkundige in de thuiszorg, waar ik ontdekte dat deze setting het beste aansluit bij mijn passie.

Awesome Image

Heeft u, uw partner of uw ouders hulp nodig?

Ervaringen van onze cliënten

Wat vinden zij van onze zorg?

Go To Top