Terminaal palliatieve zorg

Wanneer een ziekte bij u, uw dierbare partner, familielid of kennis niet meer te genezen is bieden wij in de vorm van palliatieve zorg een oplossing voor de totale zorg. De palliatieve zorg is erop gericht om de kwaliteit van leven in de laatste levensfase zo goed mogelijk te houden. Bij de zorgverlening proberen wij de ongemakken te voorkomen en de klachten waar mogelijk te verlichten.

Onze cliënten krijgen deze zorg geboden in hun vertrouwde thuissituatie. Een van de vastigheden van thuiszorg ZorgBewust is dat we vaste zorgverleners op vaste tijden bieden. Zo ontstaat er een vertrouwensband tussen cliënt en de zorgverlener. Vertrouwde gezichten zijn belangrijk als u afhankelijk bent van thuiszorg. Na het eerste contact inventariseren wij samen de zorgvraag. Tijdens een huisbezoek bespreken we met u en uw naasten wat u zorgwensen zijn en hoe wij daarin kunnen ondersteunen.

Naast palliatieve zorg bieden wij ook terminale zorg, voor mensen in hun laatste levensfase. In de terminale fase streven we naar zoveel mogelijk comfort voor de cliënt. In deze fase kan de cliënt ongemakken vertonen en kan de verpleegkundige snel handelen door contact op te nemen met de huisarts. Terminale thuiszorg bieden wij zowel ‘s nachts als overdag.

Thuiszorg aanvragen

Thuiszorg ZorgBewust van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 Heeft u vragen over ons zorgaanbod? Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag of opmerking? Aarzel niet en neem contact op.

Neem direct contact op

Neem contact op

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Versturen