Mantelzorg

Mantelzorgtaken kan op den duur als belastend worden ervaren door de mantelzorger. De ervaring leert dat mantelzorgers te maken kunnen krijgen met mentale, -en/ of fysieke overbelasting, bijvoorbeeld hoofdpijn, rugklachten en stress. Dit kan ertoe leiden dat u als mantelzorger zelf ziek wordt, de sociale contacten verminderen of u dreigt daardoor een baan te verliezen. Daarom is het belangrijk om mantelzorgers te ondersteunen.

Om u en uw mantelzorgers goed van dienst te kunnen zijn komen wij graag bij u langs voor een verkennend gesprek. Hierin worden de ondersteuning wensen in de mantelzorgtaken besproken en wat wij hierin eventueel kunnen betekenen. Samen kunnen we dan een passend traject op stellen die gebaseerd is op uw wensen en behoeftes.

Thuiszorg aanvragen

Thuiszorg ZorgBewust van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 Heeft u vragen over ons zorgaanbod? Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag of opmerking? Aarzel niet en neem contact op.

Neem direct contact op

Neem contact op

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Versturen