Een breed aanbod zorg- en hulpverlening

Lukt het niet meer om zelfstandig te douchen of uw huishouden te doen? Is er verpleegkundige hulp nodig of heeft u thuiszorg nodig na een ziekenhuisopname? Wij helpen u graag.

Persoonlijke verzorging

Soms zijn alledaagse handelingen niet meer vanzelfsprekend door ouderdom, (tijdelijke) ziekte of na een operatie. Wij van Thuiszorg ZorgBewust kunnen u hierin ondersteunen in de vorm van persoonlijke verzorging in de thuissituatie.
Meer informatie

Verpleegkundige zorg

Regelmatig is er meer zorg nodig dan persoonlijke verzorging. Denk hierbij aan het verzorgen van wonden, advies op gebied van medicatie of het herstellen of revalideren na een ziekte. Hiervoor bieden wij verpleegkundige zorg.
Meer informatie

Mantelzorg

Het zijn van mantelzorger kan zwaar zijn. Het risico bestaat op zowel mentale- als fysieke overbelasting. Dat kan er bijvoorbeeld toe leiden dat de mantelzorger zelf ziek wordt, het opgeven van sociale contacten of het op moeten geven van een baan. Daarom is het belangrijk om mantelzorgers te ondersteunen.
Meer informatie

Terminaal palliatieve zorg

Wanneer een ziekte bij u, uw dierbare partner, familielid of kennis niet meer te genezen is biedt palliatieve zorg de totale zorg. De palliatieve zorg is erop gericht om de kwaliteit van leven in de laatste levensfase zo goed mogelijk te houden. Bij de zorgverlening proberen wij de ongemakken te voorkomen en de klachten te waar mogelijk te verlichten.
Meer informatie