Wij helpen u graag

Met een Persoonsgebonden budget (PGB) kunt u zelf uw zorg regelen.

Met een PGB heeft u dus zelf de mogelijkheid om uw eigen zorgaanbieder te kiezen. Dit maakt dat u zelf de controle heeft over de zorg en ondersteuning die u krijgt. Ook maakt u hierbij ook zelf de afspraken met de zorgverlener, bijvoorbeeld over welke zorg u wilt, maar ook over de tijden waarop de zorgverleners werken en de vergoeding die zij ontvangen.

Een persoonsgebonden budget (PGB) is een vergoeding dat u kunt ontvangen om zelf verpleging, begeleiding of zorg in te kopen.

Een PGB kunt u gebruiken voor diverse vormen van (thuis-)zorg en begeleiding. De meest voorkomende zorgtaken die hieronder vallen en vanuit het PGB betaald worden zijn verpleging, persoonlijke verzorging en huishoudelijke zorg. Hierbij kunt u denken aan hulp bij het wassen, hulp bij verpleegkundige handelingen of hulp in de huishouding. Om in aanmerking te komen voor een PGB dient u eerst een zorgindicatie aan te vragen. Thuiszorg ZorgBewust heeft hier veel ervaring mee en begeleidt u hierin dan ook met liefde.

Meer informatie over het PGB?
Maakt u momenteel gebruik van zorg in natura en overweegt u dit gedeeltelijk of volledig te wijzigen naar een PGB? Dan helpt thuiszorg ZorgBewust u hier graag bij en kunt u contact met ons opnemen.

Thuiszorg aanvragen

Thuiszorg ZorgBewust van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 Heeft u vragen over ons zorgaanbod? Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag of opmerking? Aarzel niet en neem contact op.

Neem direct contact op

Neem contact op

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Versturen