Zorg is onze passie

Zorg op maat

Thuiszorg ZorgBewust is een nieuwe onderneming die wensen van de cliënt en de kwaliteit van zorg als prioriteit ziet van de zorgverlening.

De laatste jaren is de zorg er niet leuker op geworden door de administratieve rompslomp. De complexe situatie voor alle partijen is niet onze manier van zorg. Wij vinden dat de cliënt zorg moet krijgen op de manier die zij zelf willen en niks meekrijgen van deze complexe situatie. Met andere woorden; Thuiszorg ZorgBewust zet de cliënt op één.

Thuiszorg ZorgBewust heeft kwalitatieve zorg hoog in het vaandel staan. Door de compacte organisatie is het mogelijk om oog te houden voor elke cliënt, waarbij de cliënt centraal staat die de regie over zijn of haar eigen zorgtraject houdt. Dit in tegenstelling tot grote zorgorganisaties die gericht zijn op productieve taken, wat vaak ten koste gaat van de kwaliteit van de geleverde zorg.

Thuiszorg ZorgBewust wil verder kijken naar de mogelijkheden waar anderen zeggen dat het niet mogelijk is. Wij zorgen ervoor dat zorg zo lang mogelijk thuis gegeven wordt in de vertrouwde omgeving en wij bieden hulp bij verschillende vraagstukken in het doolhof van wetten en regelgeving.

Dit alles doen wij vanuit onze drie speerpunten, persoonlijk, betrouwbaar en maatwerk. Ieder mens is uniek en daarom verdient iedereen zorg op maat.

Wij helpen u graag

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw thuiszorg of wilt u meer weten over onze diensten?

Wij helpen u graag verder.

Kina Straat

Oprichter en verpleegkundige

Certificaten en keurmerken